top of page
Orsi és Zsolti gyűrűiről készült kreatív kép Tihányból, a Balaton mellől

Exclusive Services

Rendszeresen érkezünk különféle kedvezményes ajánlatokkal mind esküvői fotós, mind esküvői videós csomagokat tekintve. Kövessetek minket Instagramon és Facebookon, hogy ne maradjatok le az aktuális kedvezményekről.

aremeles-elotti-promo-eskuvoi-csomagjainkra.jpg

PROMÓCIÓ FELTÉTELEI

1

Promóció időtartama

A kedvezményt kizárólag a feltüntetett promóciós időtartamon belül (2023.01.31-ig) történő foglalás esetén érvényesek. A promóciós időtartam után a jelenlegi kedvezményeket nem fogjuk tudni biztosítani az érdeklődőknek.

2

Kizárólag esküvői csomagjainkra érvényes

A jelenlegi kedvezményes ajánlatunkat kizárólag a "Csomagjaink" menüpont alatt található csomagjainkra tudjuk biztosítani. Egyedi árajánlat alapján nem áll módunkban a feltüntetett árengedményt lehetővé tenni. Valamint az idei, 2023-es esküvői szezonra való foglalás esetén lehet érvényesíteni jelen kedvezményünket.

3

Mikor tekinthető hivatalosnak a foglalás?

Az árajánlatkérés után szoktunk javasolni egy rövid megbeszélést a felmerülő kérdések rendezése érdekében. Ezek után készítek egy szerződéstervezetet, melyet ha aláírva visszaküldtök és a teljes szolgáltatói díj 30%-át foglaló gyanánt elutaljátok, hivatalos lesz a foglalás.

4

Szabad időpontjaink kérése

A feltüntetett kedvezményt kizárólag a meglévő szabad időpontjainkra tudjuk biztosítani. Pontos foglaltsági információkért kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen.

Esküvői dekor fotózása a tatai Eszterházy Pezsgőgyárban tartandó esküvőről

Dolgozzunk
együtt

Amennyiben szimpatikusak referenciáink és csomagjaink, kérlek pontos árajánlatunkat kérd e-mailben.

bottom of page