top of page
Roxi és Andris esküvői készülődése a vőlegénynek Tatáról az Eszterházy Pezsgőgyárból

 Célunk az, hogy személyre szabottan mindenki megtalálja a saját elképzelését, ami az esküvői fotózást és filmezést illeti. Mi törődünk a Megrendelőink egyéni igényeivel, ennek érdekében kérünk Titeket, hogy részletesen töltsétek ki az alábbi űrlapot. Szeretnénk a lehető legtöbbet megtudni rólatok, mielőtt elkészülnek az első képek.

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni az emailre és küldeni az árajánlatot, melyet számotokra a legoptimálisabb lesz. Lehetőséget biztosítunk az esküvő előtt személyes találkozóra vagy megismerkedhetünk Zoom vagy Skype meetingen keresztül.

Már alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk... :)

RÓLUNK

MONDTÁK

Egy régi barátságnak köszönhetően már korábbról is ismertem Ádámot illetve a munkáit így egyértelmű volt hogy az esküvőnkön is teljes mértékben Rájuk hagyatkozunk, ami a legjobb döntésnek bizonyult, csodás képeket, jól elkapott pillanatokat sikerült megörökíteniük, videók és fotók formájában.

Emellett egy nagyon profi, rugalmas, jókedvű, segítőkész kis csapatot ismertünk meg bennük, amivel még szebbé tették a mi nagy napunkat! Ezúton is nagyon-nagyon köszönünk Nekik mindent, és bátran ajánljuk őket Mindenkinek!!!

Gina + Szemi | Inárcs, Viktória-fogadó

bottom of page