Orsi és Zsolti 2020.09.19-594.jpg

Exclusive Services

Rendszeresen érkezünk különféle kedvezményes ajánlatokkal mind esküvői fotós, mind esküvői videós csomagokat tekintve. Kövessetek minket Instagramon és Facebookon, hogy ne maradjatok le az aktuális kedvezményekről.

last minute esküvő promo-web.jpg

PROMÓCIÓ FELTÉTELEI

1

Promóció időtartama

A kedvezményt kizárólag a feltüntetett promóciós időtartamon belül (2022.04.30-ig) történő foglalás esetén érvényesek. A promóciós időtartam után a jelenlegi kedvezményeket nem fogjuk tudni biztosítani az érdeklődőknek.

2

Kizárólag esküvői csomagjainkra érvényes

A jelenlegi kedvezményes ajánlatunkat kizárólag a "Csomagok" menüpont alatt található csomagjainkra tudjuk biztosítani. Egyedi árajánlat alapján nem áll módunkban a feltüntetett árengedményt lehetővé tenni. Valamint az idei, 2022-es esküvői szezonra való foglalás esetén lehet érvényesíteni jelen kedvezményünket.

3

Mikor tekinthető hivatalosnak a foglalás?

Az árajánlatkérés után szoktunk javasolni egy rövid megbeszélést a felmerülő kérdések rendezése érdekében. Ezek után készítek egy szerződéstervezetet, melyet ha aláírva visszaküldtök és a teljes szolgáltatói díj 30%-át foglaló gyanánt elutaljátok, hivatalos lesz a foglalás.

4

Szabad időpontjaink kérése

A feltüntetett kedvezményt kizárólag a meglévő szabad időpontjainkra tudjuk biztosítani. Pontos foglaltsági információkért kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen.

5.jpg

Dolgozzunk
együtt

Amennyiben szimpatikusak referenciáink és csomagjaink, kérlek pontos árajánlatunkat kérd e-mailben.