top of page
Dóri és Matyi (376).jpg

Tippek nektek, hogy ki tudjátok választani a számotokra megfelelő videós csomagot

Frissítve: jan. 8.

A megfelelő fotós csomag kiválasztása mellett a videós, vagyis esetünkben cinematográfia csomag kiválasztása sem könnyebb feladat a párok számára, sőt… Gyakran beletörik az ifjú jegyespárok bicskája a különböző szolgáltatók csomagjai közti különbségekbe. Amennyiben nálunk érdeklődtök esküvői cinematográfia témakörben, javaslom, hogy olvasd végig ezt a blogbejegyzést, ugyanis számos hasznos infót fog tartalmazni számotokra.


Pontosítsunk, hogy jelen pillanatban hol is tartunk. Megtaláltátok a Wedding Art Pictures honlapját vagy a különböző social felületekről navigáltatok ide, mert tetszenek azok a filmes referenciák, amiket eddig tőlünk láttatok. Szeretnétek megtudni rólunk egy pár dolgot, kik vagyunk, milyen szolgáltatást nyújtunk, milyen csomagjaink vannak. Ezek után megszületett a gondolat, hogy érdemes lenne tőlünk egy ajánlatot kérni, de nem tudjátok melyik esküvői filmes csomag lenne számotokra a megfelelő. mert bár elolvastátok a csomagok között a lehetőségeket, ennek ellenére nem vagytok biztosak benne. Semmi probléma, ez a blogbejegyzés nektek szól!


Hogyan is néznek ki esküvői cinematográfia csomagjaink?


Na de várj, Ádám!! Mi az a cinematográfia?? – kérdezhetitek. Ha nem ismered még ezt a szót és szeretnél az esküvői videózás, esküvői filmezés egy bizonyos fajtájáról olvasni, kattints ide.


Tehát az esküvői cinematográfia plus csomag:

- 2 cinematográfus

- 12 órás rendelkezésre állás

- Választható: Kreatív forgatás az esküvő utáni napokban vagy egész estés film

- Esküvői film (6-8 perces) 7 héten belül

- Légifelvételek készítése

- Korlátlan segítség a szervezésben, ami a forgatásokat illeti


Az első tétel az esküvői cinematográfia plus csomagunkban a két cinematográfus (2 operatőr, filmes, ki hogy nevezi). Ezen a ponton ismét felmerülhet a kérdés, hogy kell-e nektek 2 filmes, aki folyamatosan követi az eseményeket.


Vegyük sorra, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni ebben a kérdésben:


  1. Szeretnétek-e egész estés filmet: az egész estés film rögzítése végig egy kamerával történik, dokumentáló jellegű, 30-60 perc hosszúságú film (általában tartalmazza a szertartásokat, beszédeket, táncokat, tortavágást egészben), elő hanggal fűszerezve. Ezt kizárólag akkor tudjuk nektek biztosítani, ha két operatőrt kértek, ugyanis ilyen esetben megosztjuk a feladatokat, nagyrészt az egyik kamerával vesszük fel az esküvői highlight film nyersanyagát és egy másik kamerával az egész estés film anyagát. Mindez nem kényelmi szempont, hanem minőségi, ugyanis a dokumentáló jellegű operatőr más stílusban filmez, mint az, aki a highlight filmhez rögzít anyagokat. Ebből kifolyólag utólag sajnos már nem fogunk tudni egész estés filmet készíteni, hogy ha az erre irányuló igényeteket előre nem jeleztétek, de ne aggódjatok, erre az utolsó megbeszélésen is fel fogjuk hívni a figyelmeteket.